marți, 24 decembrie 2013

Biscuiti cu fulgi de ovaz, ghimbir si ciocolata neagra

Ingrediente:
  • 100 ml. suc proaspat de portocale;
  • 150 gr. fulgi de ovaz;
  • 3 linguri miere;
  • 30 gr. ghimbir proaspat tocat marunt, usor confiat in miere;
  • 100 gr. ciocolata neagra faramitata (minim 50% cacao);
  • 3 linguri ulei de cocos.
Pasi:
  1. Sucul de portocale se mixeaza impreuna cu fulgii de ovaz, mierea si ghimbirul, se adauga bucatele de ciocolata si uleiul;
  2. Din compozitie se modeleaza biscuiti sub forma rotunda, ovala, etc., care se aseaza pe tava de copt (tapetata cu hartie de copt);
  3. Se coc la foc rapid timp de 20 min;
  4. Se servesc dimineata la micul dejun sau ca desert.
  Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu