sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Deliciu cu ciocolata

Ingrediente:
  • 200 gr. ciocolata neagra (75% cacao);
  • 50 gr. unt (de minim 80% grasime);
  • 300 ml. frisca lichida;
  • 2 linguri miere;
  • 100 gr. nuci/migdale prajite.
Pasi:
  1. Se topesc la bain-marin untul si ciocolata neagra. Se adauga mierea, se omogenizeaza bine si se lasa la racit la temperatura camerei.
  2. Se bate bine frisca lichida si se adauga lingura cu lingura peste compozitia de la punctul 1. Apoi se adauga nucile sau migdalele;
  3. Se aseaza in pahare clatite cu apa rece si se lasa la frigider cam 2-3 ore inainte de a fi servite.
  4. Ca decor, se pot folosi coji de portocale caramelizate.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu