Ingrediente:
- 300 gr. boabe naut, lasate la inmuiat 12 ore (de preferat sa se schimbe apa la 3-4 ore);
- 2 cartofi;
- 1 legatura patrunjel verde si una de marar;
- 2 linguri faina (de preferat din ovaz);
- 4 catei usturoi;
- sare, piper, coriandru, nucsoara, boia dulce, curry, dupa gust;
- ulei de masline, cat cuprinde compozitia;
- 350 ml ulei de palmier.
- Se dau toate ingredientele solide prin masina de tocat, apoi se adauga condimentele si faina. Se omogenizeaza bine si se adauga ulei de masline atat cat este necesar pentru a lega compozitia.
- Se prajesc in uleiul de palmier incins.
- Se pot servi in lipie, alaturi de legume proaspete (salata verde, varza, rosii, etc.) si/sau sosuri (mustar, ketch-up, etc.).
Pofta buna!
Foarte gustoase!
RăspundețiȘtergere