marți, 26 noiembrie 2013

Chiftelute de post cu naut

Ingrediente:
  • 300 gr. boabe naut, lasate la inmuiat 12 ore (de preferat sa se schimbe apa la 3-4 ore);
  • 2 cartofi;
  • 1 legatura patrunjel verde si una de marar;
  • 2 linguri faina (de preferat din ovaz);
  • 4 catei usturoi;
  • sare, piper, coriandru, nucsoara, boia dulce, curry, dupa gust;
  • ulei de masline, cat cuprinde compozitia;
  • 350 ml ulei de palmier.
Pasi:
  1. Se dau toate ingredientele solide prin masina de tocat, apoi se adauga condimentele si faina. Se omogenizeaza bine si se adauga ulei de masline atat cat este necesar pentru a lega compozitia.
  2. Se prajesc in uleiul de palmier incins.
  3. Se pot servi in lipie, alaturi de legume proaspete (salata verde, varza, rosii, etc.) si/sau sosuri (mustar, ketch-up, etc.).
 Pofta buna!

Un comentariu: