miercuri, 27 noiembrie 2013

Prajitura de post

Ingrediente:
  • 1 cana zahar;
  • 1 cana apa;
  • 2 cani faina;
  • 2 linguri cacao (recomand folosirea de pudra de roscoave, e mai naturala);
  • 2 linguri ulei;
  • 2-3 linguri de gem (de preferat cel de capsuni sau fructe de padure);
  • 100 gr de diferiti samburi (gen nuci, alune, stafide, migdale, fistic, etc);
  • 1/2 lingura praf de copt.
Pasi:

  1. Se amesteca apa cu zaharul pana se omogenizeaza bine, apoi se adauga uleiul, gemul, lingurile de cacao si faina amestecata cu praful de copt.
  2. Tava de copt se tapeteaza cu hartie de copt, iar pe fundul ei se presara o parte din samburi, se toarna compozitia si restul de samburi se distribuie uniform deasupra.
  3. Se coace la foc mediu, timp de 20-30 minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu