Ingrediente:
Pasi:- 200 gr. ciocolata neagra;
- 50 gr. unt;
- 2 oua;
- 100 gr. zahar;
- 3 linguri ulei de cocos;
- 100 gr. faina;
- 1 praf de copt;
- o lingurita ghimbir ras;
- un praf de sare;
- ciocolata rasa, fulgi de nuca de cocos, etc. pentru ornat.
- Se topesc la bain-marin untul si ciocolata. Se pastreaza 3 linguri pentru glazura;
- Se bat ouale cu praful de sare si zaharul, se adauga putin cate putin uleiul, apoi amestecul de la punctul 1,faina, praful de copt si ghimbirul;
- Se coace la foc mediu timp de 35 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt;
- Dupa ce s-a copt si s-a racorit, se toarna glazura pastrata de la punctul 1 si se poate decora cu fulgi de nuca de cocos, ciocolata rasa, etc.
- Se serveste ca desert, la o cafea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu