marți, 7 ianuarie 2014

Pandispan cu nuci/alune/migdale

Ingrediente:
  • 6 oua;
  • 6 linguri zahar;
  • 1 lingura zeama de lamaie;
  • 1 plic zahar vanilat, esenta rom, etc.;
  • 6 linguri faina;
  • 1/3 pachet mic praf de copt;
  • 150 gr. miez nuca (alune, migdale, etc.)
Pasi:
  1. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, apoi se incorporeaza zaharul. Se adauga zeama de lamaie;
  2. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul vanilat si esentele. Se omogenizeaza in spuma de la punctul 1;
  3. Se adauga faina in ploaie si praful de copt;
  4. Se toarna in tava de copt tapetata cu hartie pergamentata. Se presara miezul de nuca;
  5. Se coace la foc mediu, timp de 20 minute. 

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu