miercuri, 22 ianuarie 2014

Bomboane Raffaello

Ingrediente:
  • 150 gr. zahar pudra;
  • 200 gr. lapte praf;
  • 150 gr. unt;
  • 150 gr. pentru compozitie + 50 gr. pentru ornat nuca de cocos;
  • 2 pliculete zahar vanilat;
  • o foaie mare napolitana (sau 2 foi mici);
  • 75 gr. migdale intregi (de preferat curatate de coaja);
  • o lingurita esenta de migdale;
  • optional 15 migdale hidratate 8 ore.
Pasi:
  1. Se mixeaza untul cu zaharul si migdalele hidratate, se adauga laptele, nuca de cocos, esentele si foaia de napolitana bine maruntita;
  2. Compozitia obtinuta se lasa la rece o ora;
  3. Se fac bilute cu migdala in centru si se trec prin nuca de cocos;
  4. Se tin la rece inainte de a fi servite.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu