Ingrediente:
- 100 gr. lapte praf din soia;
- 125 gr. zahar brun;
- 25 ml. ulei cocos;
- 1 lingura pudra roscoave;
- 50 ml. apa;
- 75-100 gr. nuci/caju/migdale usor prajite;
- un baton de vanilie, alte esente.
Pasi:
- Zaharul se macina fin prin rasnita de cafea si se face un sirop cu apa usor incalzita;
- Pudra de roscoave si laptele praf se cern printr-o sita foarte fina si se adauga lingura cu lingura peste siropul de la punctul 1 amestecand usor;
- In crema astfel obtinuta se incorporeaza nucile, iar apoi uleiul si vanilia, plus alte esente, daca este cazul;
- Pasta se modeleaza sub forme diferite sau se intinde pur si simplu intr-o tava (peste foaie pergamentata), care se lasa la rece (frigider 3-4 ore sau 1-2 ore la congelator).
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu