Ingrediente:
- 4 linguri fulgi de ovaz;
- 20 nuci caju + miezul de la 5 nuci hidratate timp de 8 ore;
- 20-30 buc. merisoare/stafide/goji;
- 2-3 linguri suc de fructe (citrice – portocala, mandarina, lamaie);
- 2 linguri seminte chia;
- 25-30 gr. ulei cocos (sau unt);
- vanilia de la un baton de vanilie;
- un praf sare;
- optional, o lingurita de zahar brun si o lingurita drojdie inactiva.
Pasi:
- Nucile si semintele de chia se mixeaza bine. Se adauga fructele, sucul de fructe si vanilia;
- Fulgii de ovaz se macina fin alaturi de sare si zahar, apoi se adauga uleiul;
- Se amesteca cele doua compozitii (lingura cu lingura din 1 in 2) si se incorporeaza si drojdia;
- Se formeaza diferite forme si se coc la foc mediu 10-15 min. pe o tava cu foaie de copt;
- Se servesc la gustarile de dimineata sau dupa-masa.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu