Ingrediente:
- 6 linguri fulgi de ovaz;
- 2 lingurite merisoare confiate;
- 3 lingurite ulei de cocos;
- 1/2 lingurita zahar brut;
- 1 lingurita zeama de lamaie;
- 1 lingurita apa;
- putina vanilie;
- optional, un praf de sare si putin praf de copt.
Pasi:
- Fulgii se mixeaza impreuna merisoarele, se adauga zaharul, apa, zeama de lamaie, vanilia si praful de copt;
- Din compozitia obtinuta se modeleaza biscuitei rotunzi sau ovali, etc., in functie de forma dorita, se coc timp de 15 minute la foc mediu pe tava tapetata cu foaie de copt;
- Se servesc copilului pe parcursul zilei pentru a ajuta la eruptia dentara sau ca supliment la gustarile de dimineata sau dupa-masa.
Atentie: Consultati intotdeauna pediatrul cu privire la varsta potrivita
pentru introducerea unui nou aliment in meniul diversificat al copilului dumneavoastra si,
indiferent de recomandari, respectati si regula celor 4 zile in
introducerea unui aliment nou, pentru a va asigura ca micutul il
tolereaza bine si ca nu apar efecte negative (alergii, indigestii, etc.)!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu