Ingrediente:
- 8 linguri faina integrala (de preferat obtinuta din macinarea in casa din grau);
- 50 gr. fulgi de cocos;
- 4 lingurite ulei de cocos;
- 1 lingurita zahar brut;
- 1 lingurita zeama de lamaie;
- putina vanilie;
- optional, un praf de sare si putin praf de copt.
Pasi:
- Faina se mixeaza impreuna cu sarea, uleiul, se adauga zaharul, zeama de lamaie, fulgii de cocos, vanilia si praful de copt;
- Din compozitia obtinuta se modeleaza biscuitei rotunzi sau ovali, etc., in functie de forma dorita, se coc timp de 20 minute la foc mediu pe tava tapetata cu foaie de copt;
- Se servesc copilului pe parcursul zilei pentru a ajuta la eruptia dentara sau ca supliment la gustarile de dimineata sau dupa-masa.
Pofta buna!
Atentie: Consultati intotdeauna pediatrul cu privire la varsta potrivita
pentru introducerea unui nou aliment in meniul diversificat al copilului dumneavoastra si,
indiferent de recomandari, respectati si regula celor 4 zile in
introducerea unui aliment nou, pentru a va asigura ca micutul il
tolereaza bine si ca nu apar efecte negative (alergii, indigestii, etc.)!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu