Ingrediente:
- 3 linguri fulgi de ovaz;
- 1/2 lingurita seminte in;
- 1/2 lingurita seminte crude de dovleac;
- 1/2 lingurita seminte crude floarea soarelui;
- 2 lingurite ulei de cocos;
- 50 ml. apa;
- optional, un praf de sare si putin praf de copt.
- Fulgii si semintele se maruntesc in robotul de bucatarie, se adauga sarea si se amesteca bine;
- Se adauga treptat uleiul si apoi apa calduta. Se omogenizeaza bine, iar la sfarsit se incorporeaza praful de copt;
- Din compozitia obtinuta se modeleaza biscuitei rotunzi sau ovali, etc., in functie de forma dorita, se coc timp de 15 minute la foc mediu pe tava tapetata cu foaie de copt;
- Se servesc copilului pe parcursul zilei pentru a ajuta la eruptia dentara sau ca supliment la gustarile de dimineata sau dupa-masa.
Pofta buna!
Atentie: Consultati intotdeauna pediatrul cu privire la varsta potrivita
pentru introducerea unui nou aliment in meniul diversificat al copilului dumneavoastra si,
indiferent de recomandari, respectati si regula celor 4 zile in
introducerea unui aliment nou, pentru a va asigura ca micutul il
tolereaza bine si ca nu apar efecte negative (alergii, indigestii, etc.)!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu