duminică, 5 octombrie 2014

Salata de vara si cus-cus

Ingrediente:
  • 50 gr. cus-cus;
  • 1 rosie mare;
  • 1 ardei gras galben;
  • 1 castravete;
  • optional, 1-2 fire ceapa verde sau o ceapa rosie mica;
  • 50 gr. masline;
  • 4 ulei de masline;
  • sare, curry, alte condimente, dupa gust.
Pasi:
  1. Se fierbe cus-cus-ul conform instructiunilor de pe pachet. Se asezoneaza cu sare, curry si 2 linguri ulei de masline;
  2. Se face salata din legumele taiate (castravetele rondele, ceapa si ardeiul jullien, rosiile cubulete), se adauga maslinele, sare, 2 linguri ulei de masline;
  3. Se monteaza salata alaturi de cus-cus sub forma dorita;
  4. Se serveste ca atare sau ca garnitura, alaturi de alte preparate.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu