Ingrediente:
Pasi:- 100 gr. ciocolata neagra;
- 75 gr. unt (minim 80% grasime);
- 200 ml. smantana pentru frisca;
- 1 portocala;
- 1/2 lingurita scortisoara;
- 3 linguri miere;
- 2 linguri pudra de roscoave.
- Se fierbe frisca impreuna cu scortisoara si coaja de portocolate timp de 10-15 minute, amestecand mereu; apoi se lasa la racit;
- Se topesc la bain-marin ciocolata si untul pana se obtine o crema. Se adauga sucul de la jumatate de portocola si mierea;
- Se incorporeaza lingura cu lingura crema obtinuta la punctul 1 in cea de la punctul 2. Se da la rece pentru 2-3 ore;
- Se fac bilute care se dau prin pudra de roscoave. Este bine sa fie pudrate de 2-3 ori;
- Se lasa la frigider pana cand sunt servite.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu