luni, 9 iunie 2014

Biscuiti cu fulgi de ovaz si seminte

Ingrediente:
  • 50 gr. unt;
  • 100 gr. fulgi de ovaz;
  • 50 gr. faina de ovaz (sau faina integrala);
  • 100 gr. seminte de diferite feluri (in, floarea soarelui, dovleac, susan);
  • 1/4 plic praf de copt;
  • 1 lingura de miere;
  • 1 lingurita sare.
Pasi:
  1. Fulgii de ovaz, faina, sarea si untul topit la temperatura camerei se mixeaza bine. Se omogenizeaza mierea si praful de copt stins in otet. 
  2. Semintele pentru a fi mai gustoase se pot praji usor (maxim 10 minute) in tigaie, apoi se adauga in compozitie amestecand usor cu o spatula pentru a ramane intregi.
  3. Se pot servi ca atare sau in combinatie cu alte produse sarate, ca aperitive, alaturi de un pahar cu bere sau vin alb sec.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu