Ingrediente:
- 200 gr. fasole verde;
- 100 gr. porumb;
- 1 gogosar;
- 2 morcovi;
- 50 gr. cus-cus;
- 3 catei usturoi;
- 3-4 linguri ulei masline/floarea-soarelui;
- sare, piper, ghimbir proaspat, tumeric, curry;
- optional, pentru decor 3-4 rosii cherry, 3-4 masline tocate si putina verdeata tocata.
Pasi:
- Legumele taiate (fasolea, morcovii rondele, gogosarul jullien) si porumbul se clocotesc 15-20 minute in 200 ml. apa;
- Intr-o tigaie intinsa se calesc usor usturoiul si ghimbirul, se adauga pe rand legumele si se amesteca usor pana se evapora apa din ele. Se asezoneaza cu sare si piper;
- Cus-cusul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet, se asezoneaza cu sare, piper si tumeric;
- Intr-un castron se amesteca legumele si cus-cusul, se decoreaza cu rosiile cherry, maslinele si patrunjelul tocat;
- Se serveste ca aperitiv, garnitura sau salata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu